FESTES_THEATER

Festes Theater is een klein Rotterdams theaterproductiehuis.
Verder lezen


Volg Festes Theater ook op Twitter Volg Festes Theater ook op Flickr 

 
 


Deelname
€ 695,- Inclusief theaterproject en 7 nachten op basis van volpension in een gedeelde kamer, koffie & thee en landwijntjes bij het diner. Inclusief toeristenbelasting. Exclusief reis, transfers en evt. reis- en annuleringsverzekering. Toeslag voor een eenpersoonskamer is 77 euro per week. Er zijn slechts een beperkt aantal beschikbaar. 

Voor meer info en inschrijven!
info@festes.nl
THEATERWEEK 'ZON & SPELEN'
Creatieve week voor gevorderde toneelspelers in de Spaanse zon...


Zaterdag 29 juli t/m 5 augustus was de berg helemaal vol! Heerlijke theaterweek gehad op La Miana! Mooie muziektheatervoorstelling Viva la Vulva gemaakt op diverse plekken op het landgoed. Variété uit vervlogen tijden!Ben je geïnteresseerd om in 2018 mee de berg op te gaan voor een inspirerende theaterweek? Stuur een berichtje, dan hou ik je op de hoogte van de nieuwe data!


Viva la Vulva, het laatst reizend variététheater van Europa! 
fotografie_ilse huizinga


In de theaterweek werk je samen met regisseur Stephan W. Zeedijk aan een bestaande theatertekst. Bij Zon & Spelen krijg je een volpension verblijf en kun je genieten van prachtige vergezichten over de Spaanse Pyreneeën... 
Verder lezen

 In 2002 speelde Festes met veel succes de voorstelling 'Niemandsland'. Om de zoveel tijd wordt deze humoristische en aangrijpende voorstelling hernomen en opnieuw gespeeld.

NIEMANDSLAND
Tekst: Lesley Glaister 
Spel: Corry van den Akker, Agaath van Dijk,
Liesbeth Petrus en Inge Freeth/Leonore Tismeer
Regie en bewerking: Stephan W. Zeedijk
Choreografie: Inge Freeth

Over ouder worden, liefde en jaloezie, eenzaamheid, erotiek en wraak. Langzamerhand nemen de herinneringen de plaats in van de werkelijkheid.

Op het platteland wonen vier bejaarde zusters in het vervallen huis van hun jeugd. Agatha, Milly en de identieke tweeling 'Ellenenesther'. Nog jaren na hun vaders dood, zijn het angsten die de vrouwen in hun afgelegen woning gevangen houden. Ze zijn overgeleverd aan elkaar en aan het verleden, dat ieder van hen zich anders herinnert. 

Verder lezen

• Ontzettend mooi! Locatie klopt als een bus. 't Is allemaal net echt! Of toch niet? Grote klasse!
• Heerlijk stuk, prachtige 'oude gekke' vrouwen. Wat is theater toch mooi. Complimenten!!!
• Geweldig! Een gedicht van een voorstelling.
 


Was op 9, 11 & 12 juni 2015 ook te zien tijdens het Delft Fringe! Het publiek kon tijdens het festival stemmen. Het gemiddelde van deze stemmen voor Doodrijp bedroeg 4.5 sterren! 

DOODRIJP
Tekst: Peer Wittenbols
Spel: Agaath van Dijk en Dim Rossen
Regie: Stephan W. Zeedijk

Winnaar Jur
yprijs en Publieksprijs ATFR 2014!
Een glastuindersechtpaar heeft zich op de teelt van kiwi's gestort. Hun financiën zijn zorgwekkend, maar de onderlinge verhoudingen staan er nog veel beroerder voor. Ze zijn door de bodem van hun bestaan gezakt en met een stortvloed van woorden zoeken ze wanhopig de draad in het doolhof dat hun leven is geworden. In krachtige, humoristische en soms pijnlijke gesprekken stort het echtpaar zijn hart uit over hun heden, verleden en mogelijke toekomst...
Verder lezen